Ledig dag

Idag har jag ledig måndag igen. Helgen förlöpte på ett bra sätt. Hade ännu en gång den fantastiska förmånen att fira gudstjänst igår tillsammans med den församling jag tillhör. Få saker gör livet rikare än att få vara med i en sådan gemenskap! Predikan om skapelsen (som jag skrev om i föregående bloggpost) landade nog också ganska hyfsat. 

 Att dessutom Zlatan ordnade så att hoppet lever för svenskt VM-avancemang gjorde ju inte helgen sämre. En plump i protokollet var dock att Östra Ryds IF i lördags förlorade en rafflande tillställning i derbyt mot grannsocknen Västra Husby; 2-3 blev slutresultatet. Helgen avrundades igår med att jag, till mångas stora förtret,  rakade bort de gyllene lockarna på mellansonen Amos. Nu är han lika skinnad som sin far på huvudet, och jag vet fortfarande inte om det var rätt att utsätta honom för detta. Vad tycker ni?

 

Nu ska jag sätta mig och läsa. Håller just nu på att läsa teologen Tom Wrights bok “Helt enkelt kristen” som jag läst lite till och från under ett års tid. Nu har jag bestämt mig för att inte börja med något annat förrän jag tagit mig igenom den, och det visade sig vara ett bra beslut. Det är nämligen en av de bästa grundläggande genomgångarna av kristen tro jag läst, och den rekommenderas med varm hand.

5 Responses to “Ledig dag”

  1. Calle says:

    Rätt tycker jag. Barn och hår skall hållas kort :)

  2. Gunilla says:

    Synd på så fina lockar… Jag gillar längre hår på små tjejer och killar!

  3. noomi says:

    lilla plutten….han ser ju okej ut men jag tycker han kunde fått behållit sitt hår. han är ju inte så stor än! kram

  4. noomi says:

    förövrigt är han lik hugo på bild nr 2…

  5. Petra says:

    Vart är guldlock? Men han är lika söt ändå. Saknar er alla.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu