Oönskade gnagare på besök

När jag kom till kontoret i morse ser jag att någon har gjort hål i den After Eight-ask som jag hade stående på skrivbordet. Så här såg det ut:

dsc00368

När jag se’n öppnade asken såg jag att någon/något käkat bort chokladöverdraget på en av bitarna, så att den såg ut så här:

dsc00369

Då förstod jag att jag haft möss på skrivbordet som ätit sig in i min choklad. Ett stort problem är att jag är hysteriskt rädd för möss, råttor och gnagare i största allmänhet. Som tur var kom Brita till hit till kyrkan. Hon visste var det fanns en fälla, gillrade den, och vi satte in den i garderoben i anslutning till mitt kontor. Efter några minuter hörde jag hur den slog igen, och chokladtjuven var äntligen fast, vilket också dokumenteras nedan:

dsc00367

 

Skönt, tänkte jag, men det var inte slut med ovälkomna gnagare denna dag. In kommer Sören Hellström, inbiten AIK:are (gnagare alltså för dig som inte är invigd), med hela munderingen på.

dsc00370

Oavsett vilka gnagare man har på besök har de ett gemensamt. De är oönskad ohyra som man helst vill bli av med ;-) .

2 Responses to “Oönskade gnagare på besök”

  1. Petter says:

    Så klockrent! Knagarna… hahahahaha! Jag skrattar högt! UNDERBART!

  2. Daniel Ringkvist says:

    Jag tyckte han såg lite förvånad ut gnagarn, han i fällan alltså. Visst är det en tillfredställande känsla att höra fällan slå igen om ett intet ont anande skadedjur. Men var glad att det bara var lite After Eight han nallade på, här åt dom upp en ansenlig mängd av min frus motorcykel.
    Hon anser för övrigt att Anton är larvig när han räds en liten mus. Men hon är väl härdad efter att t.o.m haft en som ofrivillig sängkamrat.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu