Så här tippar jag den svenska medaljskörden

Det är mycket OS nu, och inatt drar alltihop igång. Det är ju många tyckare som tippar den svenska medaljskörden. Men har ni läst mitt tips behöver ni inte läsa några andras. Här är nämligen facit och kom ihåg var ni läste det först. Sverige kommer att ta 10 medaljer; 3 guld, 4 silver och 3 brons. Här följer medaljörerna:

GULD – Emil Jönsson (skidsprint), Anna-Carin Olofsson (någon av distanserna i skidskytte), Anja Pärson (Alpin kombination)

SILVER – Charlotte Kalla (skidor 10 km fri stil), Anja Pärson (störtlopp), Helena Jonsson (någon av distanserna i skidskytte), Damlaget i skidstafett.

BRONS – Sprintstafett herrar, André Myhrer (slalom), Helena Jonsson (någon av distanserna i skidskytte)

Tyvärr kommer inte hockeylandslaget att räcka till och kommer att bli den stora svenska floppen. Inte heller Helena Jonsson kommer att motsvara de sjukt höga förväntningarna. Trots två medaljer kommer vi att vara besvikna på hennes prestation. Anna-Carin Olofsson kommer att vara vår guldmedaljör i skidskytte. Med all press på Jonsson kommer hon att kliva fram och erövra ytterligare ett OS-guld.

Den stora svenska bragden kommer att utföras av Anja. Ett guld och ett silver gör att hon även kommer att belönas med bragdguldet i slutet av året.

Vad tror ni om detta tips?

3 Responses to “Så här tippar jag den svenska medaljskörden”

  1. gutte says:

    Lite större tilltro till de svenske får man nog ha.
    Vi ska knäcka norrbaggarna en gång till.

  2. Linda says:

    Jag tror inte på ett enda svenskt guld i år. Jag brukar kalla mig själv för en posimist. hej hej

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu