06:46 hemma hos Fagerstedts

Sömnen har varit bristfällig på sistone. Minstingen Jona, 1,5 år , har varit sjuk och hållit oss vakna. Inatt var inget undantag. Klockan 4:00 gick jag upp. Snart ska jag predika – perfekt uppladdning. Bra att jag ska predika om Anden – idag är jag, som alltid, i behov av kraft från höjden. Noterar att det är den 1/8 och Per har namnsdag. Själv heter jag Per Gunnar Anton Fagerstedt, och har således namnsdag idag – se där ja!

Nu ligger Jona och sover så fridfullt i soffan bredvid mig. Amos, 3 år, har gjort mig sällskap och pockar på min uppmärksamhet. Huset börjar så sakteliga vakna nu, och en ny dag börjar. Undrar vad den har att bjuda på? Det är roligt att leva.

2 Responses to “06:46 hemma hos Fagerstedts”

  1. Anita says:

    Hej Anton!
    Tack för de värmande orden, du är en goding. Nej , det är inte så långt till Östra Ryd, vi vet, men det är ändå inte så enkelt att få till det som livet ser ut just nu… Hopplöst är det dock inte, vi ska försöka klura ut nå´t.

    Hur gick det med predikan, somnade du eller fick du fram det du tänkt? Kan man läsa eller höra den någonstans?

    Kram.

  2. Anton Fagerstedt says:

    Anita, det vore kul om det gick att få till nåt.

    När det gällde gårdagens predikoinsats tar den nog plats bland de mer sunkiga prestationerna från min sida i talarstolen, men effekten kan jag ju inte uttala mig om (som tur är) :) .

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu