Kongress och nedräkning inför Rom

Helgen som var hade jag och ytterligare sex personer från Östra Ryd den stora förmånen att vara på Evangeliska Frikyrkans (EFKs) kongress. Betaniaförsamlingen i Östra Ryd är en av ungefär 300 församlingar runt om i landet som samarbetar i denna rörelse. Det var tre fantastiska dagar med kära återseenden av vänner, spännande möten med nya vänner, intressanta samtal om vårt gemensamma arbete och överhuvudtaget bra samlingar med genomtänkt program. Om man har möjlighet att någon gång åka på kongress i EFK, så går man miste om något om man inte griper den.

Denna vecka är späckad med arbete, men till helgen åker jag med underbara Sara till Rom. Vi firar tolv (!) år som gifta på söndag, och tänkte jubilera på historisk mark. Jag har väldigt länge velat åka dit, och nu ska det äntligen bli av. Det känns overkligt att vi nu har så pass stora barn att vi utan någon större vånda kan lämna dem flera dagar med barnvakt. Tyvärr verkar vi inte få vädret med oss – prognoserna hotar med åska och regn över Rom hela helgen – men det är en bisak i sammanhanget. Prognoserna brukar ju dessutom kunna ha fel…

One Response to “Kongress och nedräkning inför Rom”

  1. Thomas Arvidsson says:

    Hej Anton!
    Jag och Catrin åker till Rom och firar 20 år!! om några veckor. Har du några bra tips, nåt vi inte ska missa? (det blir nog ingen fotbollsmatch…)

    / Thomas

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu