Nedräkningen har börjat!

På söndag är det första advent. Det är lika välkommet varje år att få ta fram ljusstakar, slingor och annat som bringar mörkret på flykt. Ett annat sätt att hålla humöret uppe i decembermörkret kan vara att varje dag fr.o.m. tisdag 1/12 gå in på “Anton slår an ton”. Jag har bjudit in s.k. adventsbloggare, och varje dag mellan 1/12 och 24/12 kommer ett nytt inlägg från en ny skribent. Jag har inte velat styra någon, utan alla får skriva exakt vad just de har på hjärtat. Vilka som ska skriva avslöjas inte på förhand. Det får visa sig från dag till dag. Häng med i denna “adventskalender” fr.o.m. nästa tisdag!

2 Responses to “Nedräkningen har börjat!”

  1. Kumlapastorn says:

    Lysande idé, Anton!
    Jag ser fram emot att öppna luckorna.

    /Fredrik Lignell

  2. Nessa says:

    Jag tycker också att det var en bra ide.. Blir kul o läsa vad alla skriver om!

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu