Imorgon smäller det!

Dagen efter, kallas det visst. Det är det jag upplever idag, dagen efter första advent. Nu ska jag snart åka och bli vaccinerad mot svininfluensan. Visst låter det kul?

Roligare är emellertid att det imorgon är dags att dra igång “Adventstonen”. Vem ska det bli som inledningsbloggar? Någon gång under morgonen kommer inledningstonen att stämma här på Anton slår an ton. Mig kommer ni under december i huvudsak att möta i kommentarsfältet. Ha en fantastisk december – nu överlämnar jag tonen till andra under några veckor!

One Response to “Imorgon smäller det!”

  1. AnnBritt says:

    Hej Anton! Vill bara säga att “Adventstonen” är en underbar ide`. Tittar in varje dag med en förväntan om vad som ska skrivas. Önskar att jag kunde vara lika påhittig att skriva något. Men just nu består mitt liv bara av jobb och skola och jobb,jobb,jobb. Hoppas att jag får min ledighet som jag lagt in om på jobbet.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu