Jag älskar “Stjärnorna på slottet”

Idag är det måndag och jag kom nyss lättad hem från tandläkaren. Trots att det var fem år jag senast gjorde en undersökning hittades inga hål som var värda att laga – skönt! Väl hemma har jag suttit framför datorn och kollat på lördagens avsnitt av Stjärnorna på slottet. Det är mitt absoluta favoritprogram just nu och jag rekommenderar det å det varmaste. Genom SVT Play kan man se programmen när man vill – perfekt!

2 Responses to “Jag älskar “Stjärnorna på slottet””

  1. Pelle says:

    “Själen är så lätt att den väger mindre än drömmen i en fjäril, ändå måste Gud ta till sin stora passare för att slut den” – Björn Ranelid

    Jag är med dig Anton, Stjärnorna på slottet är bra tv.

  2. Pelle says:

    Anton, det skulle vara gott att höra din röst i ett bloggsamtal på Jonas (stigen) hemsida. Det handlar om Homosexualitet – förstås…

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu