Hej igen kära blogg

Nästan fyra månader sedan den senaste bloggposten tänkte jag dra igång bloggandet igen. Jag har nämligen upptäckt att skrivandet här är ett bra sätt att strukturera tankar och sätta ord på processer som jag lever i. Risken är att många läsare nu inte hittar hit eftersom uppdateringen varit dålig på sistone.

Igår gick familjen Fagerstedt in i en helt ny fas. Sara har börjat jobba för första gången på fyra år. Av tre förklarliga skäl – Maja, Amos och Jona heter de – har hon varit hemma och trivts väldigt bra med det. Men nu håller vi alltså på att anpassa oss till en ny rytm.

Annars rullar tiden på – barnen blir större och även jag, vilket lett till löfte om att undvika sötsaker på vardagar. Det går sådär… Vi bor dock kvar i Östra Ryd och jag är fortfarande pastor i Betaniaförsamlingen här.

Ikväll har vi den fjärde kvällen i en grundkurs i kristen tro som jag kallar för “Berättelsen”. På åtta tisdagkvällar går vi igenom den kristna berättelsen, från skapelse till framtidshopp. Kvällens föredrag och samtal, liksom nästa tisdags, berör personen Jesus. Det är inspirerande att träffas och samtala med olika människor från olika bakgrund och relation till Gud, kyrka och kristen tro.

Jag hoppas att jag ska uppdatera bloggen något oftare i fortsättningen, känner att jag fått förnyad inspiration. Det visar sig om detta bara var stundens ingivelse…

2 Responses to “Hej igen kära blogg”

  1. RikardE says:

    Återkomstens glädje!

  2. noomi says:

    kör

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu