Viktigt debattinlägg och ledig helg

På ledarplats i tidningen Dagen skriver Elisabet Sandlund idag ett oerhört angeläget (tyvärr) och viktigt inlägg i debatten om fosterdiagnostik och vad hon kallar “utsorteringssamhällets faror”. Ni hittar hennes artikel HÄR, den måste läsas!

Ser nu fram emot en ledig helg tillsammans med kvinnan i mitt liv och våra fem barn. Som jag skrivit tidigare har vi bytt livstempo väldigt drastiskt i vår familj. Det går bra, men det är sannerligen en stor omställning. Helgen innebär flera trevliga saker: besök av svärföräldrar, 30-årsfest för vår vän Sara H, innebandy och naturligtvis gudstjänst på söndag. En annan positiv sak är att barnens farmor har de två största över natten – alltså slipper vi genomlida finalen i Let’s Dance.

2 Responses to “Viktigt debattinlägg och ledig helg”

  1. Daniel Ringkvist says:

    Javisst är Lets dance ett förhatligt program. Det har enligt min åsikt inget existensberättigande. Helt ointressant och pågår i typ 3,5 timme. Det har förstört åtskilliga av mina fredagkvällar. Bojkotta Lets dance!

  2. Anton says:

    Delar din erfarenhet och åsikt i detta fall, Daniel!

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu