Ett återupplivningsförsök

För vilken gång i ordningen vet jag inte, men detta är ett återupplivningsförsök av denna blogg. Det är över ett år sedan jag var inne och skrev något, vilket i sig gör oddsen skyhöga för att detta ska lyckas men vi får se…

Just idag, liksom fredagar under hela läsåret, är jag föräldraledig med Jona som hunnit att bli fem (!) år gammal. Det känns inte alltför länge sedan jag kungjorde på bloggen att han var född, och att det redan gått fem år känns i det närmaste surrealistiskt. Dessa lediga fredagar ägnas vanligtvis åt spel, damning, fika, handling och biltvätt. Det spel som just nu är den återkommande höjdaren är Spiderman – måttligt roligt om ni frågar mig.

Sedan jag senast skrev här har jag gått ner i tjänst som pastor i Betaniaförsamlingen. Sedan augusti kombinerar jag pastorsjobbet med att vara lärare på Liljeholmens Folkhögskola. Där undervisar jag på bibellinjen, vilket varit både stimulerande och roligt. Om jag nu håller liv i mitt bloggande kommer jag säkert att dela med mig en del av erfarenheter från den vardagen också.

2 Responses to “Ett återupplivningsförsök”

  1. Anita says:

    Den här gamla – för tillfället också skapligt förkylda – människan ser fram emot lite vardagsdelande från din sida =).
    Kraaam.

  2. Fredrik Jonsson says:

    Kul att läsa att du gör ett nytt försök. Ska bli spännande att följa dig på bloggen.

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu