Några glimtar ur mitt liv

Idag, tisdag, sitter jag på kontoret och förbereder en mängd olika scheman, affischer, samlingar och annat som är på gång under december. Uppdaterar idag bloggen med att i punktform ge några glimtar ur mitt liv:

  • I söndags hade vi barngruppernas avslutning i Betania då barnkören sjöng, dansgruppen dansade, de större barnen spelade ett fantastiskt drama (skrivet av vår egen Karin Jonsson) och några av tonåringarna agerade kompband. Jag är så oerhört glad att få finnas och arbeta i ett sammanhang med så mycket barn. Framförallt är jag stolt över våra barn- och ungdomsledare som lägger sin ideella tid på att göra allt detta möjligt. För det första är de väldigt omtyckta och för det andra är det mycket hög kvalitet rakt igenom – proffsigt helt enkelt!
  • Igår var det årsmöte i vår lokala idrottsförening, Östra Ryds IF, och jag blev – i brist på andra kandidater kan man tänka – vald till ordförande under det kommande året. Till min glädje ser det ut som att styrelsen är ett bra gäng som kommer att fungera väl. Med gott samarbete och är vår förhoppning att vi ska ro 2016 års verksamhet i land. Allting hänger till syvende och sist på duktiga ledare i de olika verksamheterna.
  • Ikväll bär det av till Söderköping där våra två äldsta barn har uppspelning i Drothems kyrka. De tre övriga ska sjunga med barnkören på LRFs lokala julfest.
  • Imorgon har vi julavslutning med inTRO. Andreas Thörn – min dyre vän och kollega – och jag har detta läsår ansvar för en grupp tonåringar som går en introduktionskurs i kristen tro. Imorgon ska vi, förutom undervisning om vem Jesus är, köra en julquiz.

Detta var något av det som sker just nu och vi försöker att inte slå knut på oss själva…

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu