Anton slår an ton

Detta är min första post som bloggare på min egen blogg. Bloggen heter Anton slår an ton och här kommer jag, Anton, att slå an ton, Du kanske inte gillar den tonen som slås an här – då är du välkommen med dina kommentarer. Eller så gillar du det som skrivs – då är du också välkommen med kommentarer. Jag kommer främst att slå an ton när det gäller saker som intresserar mig. Det kommer förmodligen bli en hel del som relaterar till kyrka/församling/teologi. Även politik kommer förmodligen att kommenteras, idrott likaså. Dessutom en hel del vardagsliv. Jag hoppas på många roliga samtal på detta sätt. Ett blogginlägg är oftast inget färdigt, utan en del av en tankeprocess eller en replik i ett samtal. Jag kommer inte tänka igenom allt jag skriver till 100%, utan kommer skriva om det som faller mig in på det sätt jag för stunden känner att jag vill skriva om det.

8 Responses to “Anton slår an ton”

 1. evangelium says:

  Hej Anton vill testa din blogg

 2. Sara says:

  Hej gubben. vill testa om kommenterandet funkar

 3. tirana says:

  so far so good….

 4. Sara says:

  ett test till

 5. gutte says:

  Spännande, det här bli nåt att se fram emot.

 6. Jonas Lundström says:

  Välkommen till bloggosfären, der fram emot det med stort intresse!

 7. Mattias Lindsmyr says:

  Det ska bli kul att läsa din blogg, lycka till…

 8. Linda says:

  Hej! Jaså, du har startat en blogg. Kan ju bli intressant att kolla in lite då o då. Är oxå för fler nykterister! ha en kanonbra kväll! /syster

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu