Jona – en ny världsmedborgare!

jona.jpg

Så har han äntligen kommit. Det är ingen valfisks buk han haft som sitt hem i knappt nio månader – men dock en buk. Jona Fagerstedt föddes igår, söndag 11/1, 19:49. Han vägde 3775 g och var 51 cm lång. Jag kan numera tituleras fembarnsfar, och ja; det känns overkligt! “Vad skönt att det är över” säger gratulanter till mig. “Det är nu det börjar”, tänker jag. Men naturligtvis är jag stolt och lycklig – och framför allt är jag tacksam att både mor och son verkar må bra.

jona1.jpg

12 Responses to “Jona – en ny världsmedborgare!”

 1. Jonas Lundström says:

  Grattis!!! Jag önskar er mycken kraft och kärlek från himlen.

 2. Ester Wahlström says:

  Så gullig!!
  Grattis!!

 3. AnnBritt says:

  Grattis så jättemycket. Hälsa Sara o barnen

 4. Jonas Melin says:

  Grattis! Många barn är mycket välsignelse, mycket jobb, mycket glädje och mycket bekymmer. Jag vet hur det är för jag har sex stycken. Men bara en kvar hemma nu. Det lugnar ner sig med tiden.

 5. Micke says:

  Grattis till hela familjen! Vilken bra dag att födas på…..
  Ser fram emot att träffa Jona.

 6. Joachim Elsander says:

  Gratts! Njut av den första tiden!
  Allt Gott!

 7. Anita och Mats says:

  Älskade små! Fembarnsföräldrar! Otroligt, oehört och fantastiskt!!! Grattis så jättemycket!
  Vilket fint barn och vilket fint namn. Vi önskar er allt gott! Guds Välsignelser helt enkelt!
  Kramar.

 8. noomi says:

  GRATTIS!!!! Kul att se bilderna också! Fina söta..:)
  Messade mamma igår åp dagen och frågade om ingen bebis var på väg…och mkt riktigt så var det ju! Äntligen…ska bli roligt att träffa honom (och er):)

  När kommer sara och jona hem då?? kram

 9. Anna Liljedahl says:

  Grattis kära kusin!
  Pappa ringde mig igår och berättade om ert nya lilla underverk. Jag vill skicka varma gratulationer till Sara också. Jag och Mattias har ju följt er i bön och vad jag förstår så skadar det väl inte att fortsätta nu när det “startar” som du själv säger. Än en gång grattis till fembarnsfadern och modern!
  Stora kramar från Anna och Mattias i Hälle

 10. Anna Liljedahl says:

  Tips om en liten ändring. Under “vem är jag” skriver du att du har fem barn men lite längre ner i stycket så står det att du fortfarande längtar tills ert femte barn ska komma. Nu är väntan över :) !

 11. Clas Newman says:

  Jättestort grattis!

 12. Nessa says:

  Grymmmmtt bra jobbat Pastorn.
  Du kan verkligen känna dig stolt, stort jobb på kort tid!
  NU har du gjort ditt.

  Jag väntar på mitt uppdrag..
  Som sagt.. VAD SOM HELST!

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu