Ett exklusivt avslöjande 1!

På lördag anordnar den församling jag tillhör – Betaniaförsamlingen i Östra Ryd – en julmarknad. Vi hoppas att det kommer mycket folk, och att vi får in mycket pengar. Intäkterna går till Evangeliska Frikyrkans projekt Pak Ping Jai - ett utbildningscentrum/internat i Thailand för utsatta barn.

Ni som läser denna blogg ska nu få del av ett exklusivt avslöjande som egentligen inte blir offentligt förrän 15:00 på lördag då julmarknaden öppnas. På julmarknaden kommer min egen julskiva “Pastorn goes christmas” ut. “Rudof med röda mulen”, “Jag drömmer om en jul hemma”, “Nu tändas tusen juleljus” är exempel på fantastiska alster som slaktas på den sex spår långa skivan. Dessutom, utöver dessa sex spår, finns ett bonusspår på skivan av ett snitt världen aldrig någonsin skådat. Min producent Mattias Karlsson är övertygad om att skivan kommer att gå åt som smör, och upplagan är begränsad till 30 stycken skivor. Först till kvarn gäller, och jag lovar dessutom att signera alla exemplar som säljs. Du som läser denna blogg har nu all anledning att hänga på låset till Betania, Östra Ryd, på lördag 15:00.

9 Responses to “Ett exklusivt avslöjande 1!”

  1. Daniel Råsberg says:

    Ryktet går att den redan är nerladdningsbar på en obskyr ftp i dubai …Det är oerhört roligt att läsa om detta tilltag

  2. Klara says:

    För en annan som bor på Sveriges framsida blir det lite svårt att hänga på låset på lördag. Finns det nån chans att få tag på denna skiva i alla fall? Kan betala det dubbla! Kul att du bloggar förresten!

  3. Anton Fagerstedt says:

    Vad kul med två nya skribenter på min blogg!!!
    Daniel!! Fantastiskt roligt att se ett livstecken från dej! Du och din familj återkommer förhållandevis ofta i mina tankar och således också i mina Gudsinriktade suckar.

    Klara!! Vi kan nog lösa så att du får ett ex. Om du är en seriös köpare kanske jag kan plocka med ett när vi eventuellt ses i mellandagarna. Poängen är dock en begränsad upplaga till förmån för Pak Ping Jai (en begränsad upplaga är nämligen det enda som kan locka köpare till sådan kvalificerad skit som denna skiva utgör).

    //Anton

  4. Joachim Elsander says:

    Anton! Du måste, bara måste lägga upp låtarna här på bloggen. Okej jag förstår att det kan skada möjligheterna att sälja skivan men samtidigt så är det här en chans att knyta an till dina fans på deras planhalva så att säga. “Led the tribe” som det heter. Jag tror att det ryms inom den nya IPRED lagen. Annars måste det nog till lite anarki!

    Anton tar an ton år folket!

  5. Bodil says:

    Jaha, då har jag äntligen kommit in på din blogg!

    Grattis till skivinspelningen, jag visste väl att det skulle bli något stort av dig…
    Vilken tur att jag kommer på lördag då. Måste givetvis ha ett exemplar..
    Vi hörs! Kram/ B

  6. evangelium says:

    Bodil: Välkommen till bloggen. Hoppas du blir en frekvent besökare!

    Joachim: Möjligen att jag lägger upp en aptitretare efter lördagens releaseparty!

  7. Klara says:

    Jag ser mig själv som en oerhört seriös köpare och stöttar gärna Pak Ping Jai i Thailand.

  8. Sophi says:

    Lätt att jag ska hänga på låset… eller innanför.. tihi

  9. gutte says:

    Varför så dåligt självförtroende med bara 30 ex ? ( du känns inte igen )

    När kommer nästa platta ? Den första var ju skitbra !

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu