Exklusivt avslöjande 2

Idag är det tisdag och vädret kan bara beskrivas i en färg; grått! Samtidigt är mitt humör inte lika grått som det var i mitt förra inlägg som skrevs i söndags. För att dämpa er bloggläsares eventuella väderrelaterade deppighet vill jag nu komma med ett exklusivt avslöjande här på “Anton slår an ton”. Egentligen vet jag inte på vilket sätt detta överhuvudtaget kan ha någon inverkan på ert humör, men ett smaskigt avslöjande är ju alltid ett smaskigt avslöjande.

Här kommer det: Imorgon kväll åker Anton Fagerstedt – undertecknad alltså – till vår kungliga huvudstad. Resa och hotell är bekostat av SVT, och det känns bra att få lite återbäring på alla licenspengar som jag troget och lydigt betalat in genom åren. På torsdag morgon kl 7:30 ska jag befinna mig på TV-huset för inspelning av programmet “Vem vet mest?”. Jag ska alltså vara en av de tävlande och programmet kommer att sändas någon gång under våren. (Naturligtvis är det bara ni som följer bloggen som får veta när). Risken för att jag gör bort mig totalt är överhängande, men det bjuder jag gärna på. Jag får ju trots allt ett dygn i världens vackraste stad alldeles gratis.

Hur det går har jag skrivit på ett papper om att inte avslöja förrän programmet sänts. Men om ni håller ögonen öppna ska jag försöka få till ett foto med mig och programledaren Rickard Olsson (som jag f.ö. alltid haft väldigt svårt för). Bilden kommer jag i så fall naturligtvis att lägga ut på denna blogg. Om du tror på Gud; be gärna en bön att jag inte ska göra bort mig helt. Skriv gärna en hejarramsa eller något uppeppande i en kommentar. Nästa gång jag skriver på bloggen är detta lilla äventyr över…

7 Responses to “Exklusivt avslöjande 2”

  1. Sophi says:

    Haha, vad spännande! Ser fram emot att höra om hur det gick! Jag tror absolut inte att du kommer göra bort dig!

  2. gutte says:

    Häftigt !
    Inte kommer du att göra bort dig, du har talang och allmänbildning för sånt där.
    Förreseten, hur bar du dig åt för att komma med ?

  3. Petra says:

    Grattis!!!
    Vi här inne i den stor staden Norrköping håller tummarna för dig och vet att det kommer att gå bra. Du är ju bäst. Ett jätte LYCKA TILL!!!

  4. Micke says:

    Vad roligt Anton!
    Det blir succé, hoppas du får mycke frågor om IFK och Dire Straits, då är det ju helt klart.

    Finns bara en Anton Fagerstedt…..heja, heja, heja!

  5. Micke says:

    Glömde ju säga att jag tycker det är kul att du bloggar. Det är du och Birro som toppar.

  6. Stefan says:

    För sent att önska lycka till nu, men oavsett hur det gick ska det bli mycket intressant att se din prestation och hur du tacklade Herr Olsson.

  7. Anton Fagerstedt says:

    Micke och Stefan!
    Vad roligt att se livstecken från er. Jag önskar er båda en fantastisk bra jul!

    Stefan; ta det lugnt med musten:-)

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu