Försäljningssuccé

Trots att min försäljning var inklämd bland billigt skräp på loppis – vilket i och för sig kanske var klädsamt - gick skivförsäljningen som smort. På en dryg halvtimme var skivorna slut och många var mycket besvikna över att inte ha fått tag på ett exemplar. Det gällde alltså att hänga på luckan. Nedan syns hur jag signerar en skiva till en mycket glad och nöjd kund. Fotografiet är taget av Hans Hagdahl.

“Pastorn signerar” 

2 Responses to “Försäljningssuccé”

  1. Hans Hagdahl says:

    - Jag lyckades komma över ett ex av denna raritet via ombud (ville själv inte exponera mitt intresse) och jag tycker det är mycket grymt av dej att inte vilja ge resten av mänskligheten en möjlighet att lyssna till sångerna.

    Det var vid flera tillfällen under lyssnandet via surroundförstärkaren utrustad med automatisk högtalarkalibrering och rumskorrektion som mina ögon tårades av din fina tolkning av de gamla pärlorna.

    Funderar starkt på att lägga ut alla låtarna på “piratebay” så eftervärlden ges möjlighet att lyssna och njuta.

  2. AnnBritt says:

    Har blivit förärad din skiva av en god vännina. Nu är julen räddad.Man kan inte låta bli att känna sig glad och hoppfull när man hör din inlevelse. Önskar jag varit med då ni spelade in skivan.Tror att ni hade roligt då,eller?

Leave a Reply

 

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu